duminică, mai 5, 2024
spot_img
AcasăDiverseUn transcarpatian a încercat să plece în Ungaria cu un certificat de...

Un transcarpatian a încercat să plece în Ungaria cu un certificat de deces falsificat

Un transcarpatian în vârstă de 30 de ani a încercat să părăsească Ucraina pentru a ajunge în Ungaria prin punctul de control Tisa, folosind un certificat de deces falsificat al soției sale.

Acest lucru a fost raportat pe pagina de Facebook a Direcției Regionale de Vest a Serviciului Frontierei  de Stat.

Potrivit agenției, bărbatul călătorea în străinătate împreună cu prietenul său.

„Pasagerul microbuzului Mercedes, împreună cu pașaportul său, a prezentat pentru control certificatul de deces al soției sale și documente care confirmă căsătoria lor și nașterea fiului lor. Aceasta urma să fie baza pentru plecarea sa din Ucraina în calitate de părinte care crește singur un copil”, se arată în comunicat.

În timpul controlului documentelor, polițiștii de frontieră au constatat că certificatul de deces al femeii era fals. De asemenea, s-a dovedit că acest document nu era înscris în registrul de stat al actelor de stare civilă.

Ulterior, bărbatul a recunoscut că soția sa este în viață și bine și că șoferul microbuzului i-a înmânat documentul fals înainte de a intra în punctul de control, a adăugat Serviciul Frontierei  de Stat..

Polițiștii de frontieră au trimis un raport Poliției Naționale cu privire la utilizarea documentelor false. De asemenea, bărbatul va fi tras la răspundere administrativă pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. Acțiunile șoferului prezintă semne de infracțiune penală în conformitate cu articolul 332 din Codul penal al Ucrainei.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments