sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img
AcasăDiverseDoi ucraineni, reținuți la granița cu Ungaria

Doi ucraineni, reținuți la granița cu Ungaria

În Transcarpatia, polițiștii de frontieră din cadrul detașamentului Chop au reținut doi bărbați de vârstă militară care încercau să călătorească în Ungaria cu documente false.

Acest lucru a fost raportat pe site-ul web al Serviciului Frontierei de Stat  din Ucraina.

Potrivit agenției unul dintre bărbați călătorea cu mașina prin punctul de control Tisa, iar celălalt cu trenul prin punctul de control Ciop.

„Un pasager în vârstă de 27 de ani dintr-un microbuz Mercedes a încercat să părăsească Ucraina în calitate de tată a mai multor copii. Transcarpatianul a  prezentat trei certificate de naștere ale copiilor săi împreună cu pașaportul său. În timpul examinării, inspectorii au constatat că unul dintre certificate conținea semne de falsificare. Când bărbatul și-a dat seama că a fost demascat, a mărturisit că a cumpărat documentul online pentru 2.000 de dolari”, se arată în comunicat.

Un alt locuitor din Ivano-Frankivsk, în vârstă de 31 de ani, călătorea cu trenul „Ciop – Viena”. Bărbatul a prezentat pentru control un certificat temporar de persoană supusă serviciului militar și un certificat de inaptitudine pentru serviciul militar de la comisia medicală militară. Ambele documente erau, de asemenea, falsificate, a adăugat agenția.

Ambilor bărbați li s-a refuzat intrarea peste graniță și au fost reținuți administrativ în vederea aducerii lor în fața justiției.De asemenea, a fost trimis un raport către Poliția Națională cu privire la depistarea indiciilor unei infracțiuni penale în temeiul articolului 358 din Codul penal al Ucrainei.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments