duminică, mai 5, 2024
spot_img
AcasăАдміністраціяКомунальні заклади Закарпатської обласної ради отримали чергову партію допомоги від чеського краю...

Комунальні заклади Закарпатської обласної ради отримали чергову партію допомоги від чеського краю Височина

Голова крайового уряду Височини Зденек Кадлец, керівник канцелярії гетьмана цього краю Катержина Свободова та інші члени делегації доправили гуманітарний вантаж, насамперед, у обидва Мукачівські психоневрологічні інтернати Закарпатської обласної ради. Там передали для потреб закладів меблі та побутові засоби повсякденного вжитку.

Відтак в Ужгороді для потреб Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Новака та Закарпатської обласної станції екстреної медичної допомоги облради передали партію сучасних мобільних ніш для транспортування хворих, засоби індивідуального захисту, Ffp3 респіратори, тощо.

У ході передачі допомоги, у якій узяли участь депутати облради Мирослава Ливч та Володимир Чубірко, консул Чеської Республіки у Львові Володимир Кадлец та інші, чеська делегація та керівництво облради ознайомилися з роботою навчально-тренувального центру, що діє при Станції.

Підсумовуючи зустріч, голова облради Роман Сарай подякував партнерам за підтримку та акцентував на  необхідності обміну досвідом із колегами „естренки” з- за кордону.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments