marți, mai 7, 2024
spot_img
AcasăDiverseFestival al familiei, la Mukacacevo

Festival al familiei, la Mukacacevo

Pe 25 aprilie, la Mukachevo a avut loc un festival al familiei dedicat unității, sprijinului și creativității familiei.

Evenimentul a fost organizat împreună cu Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) și Fundația caritabilă Ridni, cu sprijinul Consiliului municipal Mukachevo. Participanții și organizatorii evenimentului au fost salutați de Tetiana Kutsyk, specialist șef al Departamentului pentru Educație, Cultură, Tineret și Sport.

Pe teritoriul Parcului Central, oaspeții au putut lua parte la jocuri interesante, ateliere educaționale și au primit sfaturi utile de la specialiști. Adulții au ascultat prelegeri despre sprijinirea copiilor în timp de război și au primit sfaturi în materie de psihologie și relații de familie.

Potrivit organizatorilor, festivalurile familiei au loc pentru a oferi sprijin psihosocial copiilor și familiilor acestora, precum și pentru a promova forme de educație bazate pe familie.

Echipele creative ale Centrului Municipal  de creativitate pentru copii și tineret au contribuit la crearea unei atmosfere de sărbătoare și bucurie. Membrii Asociației Mișcarea ucraineană de artă s-au alăturat în mod activ activității  și au organizat ateliere creative cu copiii.

Copiii au fost foarte entuziasmați să participe la ateliere creative, dans, exerciții, jocuri de consolidare a spiritului de echipă și de unitate.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments