vineri, mai 17, 2024
spot_img
AcasăDiverseTranscarpatia, a opta regiune din țară care a fost vizitată de soldații...

Transcarpatia, a opta regiune din țară care a fost vizitată de soldații Brigăzii 3 Separate de Asalt

Transcarpatia a devenit a opta regiune din țară care a fost vizitată de soldații Brigăzii 3 Separate de Asalt în cadrul unui amplu turneu de informare.

Soldații legendarei unități s-au întâlnit cu tinerii din instituțiile de învățământ, au discutat cu vizitatorii centrelor de servicii administrative din Mucacevo și Ujgorod, precum și cu reprezentanți ai presei locale.

 Turneul de promovare al brigăzii implică în primul rând comunicarea live și răspunsuri la toate întrebările venite atât din partea civililor, cât și a militarilor. Acest lucru a fost declarat în cadrul briefingului de către un soldat de asalt, comandant adjunct al plutonului de asalt „Antrenor”.

Potrivit acestuia, în timpul acestor întâlniri, se vorbește despre particularitățile antrenamentului, despre spiritul de echipă și adevărata fraternitate care predomină în unitate, precum și despre avantajele de a se alătura sau de a se transfera în rândurile unității.

Un mitralior cu indicativul „Loft” a declarat că se poate intra în brigadă numai după ce se încheie cu succes o săptămână de testare la Kiev. După aceea, există numeroase sesiuni de pregătire pentru a aduce toate abilitățile la automatism. El a subliniat că, în primul rând, trebuie să fii motivat și patriot, iar restul se învață.

La rândul său, „Student”, un instructor al Brigăzii 3, care a fost mitralior înainte de a fi rănit, ne-a povestit în detaliu despre rutina zilnică din timpul săptămânii de testare. În special, în timpul antrenamentului, toți bărbații și femeile civile interesate cu vârsta de peste 18 ani, pot stăpâni abilitățile de medicină tactică, controlul dronelor, se supun antrenamentelor de tragere, testează asalturile etc.

Pentru mai multe informații despre traseul de luptă al soldaților brigăzii, care în timpul invaziei pe scară largă s-au confruntat cu inamicul în sectoarele Bahmut, Avdiivka, Zaporizhzhia și Harkov, precum și despre desfășurarea turului lor de informare în Ucraina, vedeți înregistrarea video a briefingului pe  https://is.gd/QXLbQt.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments