sâmbătă, aprilie 27, 2024
spot_img
AcasăDiverseGrănicerii au depistat trei bărbați din regiunea Jitomir în munții din Transcarpatia

Grănicerii au depistat trei bărbați din regiunea Jitomir în munții din Transcarpatia

Trei rezidenți din regiunea Jitomir, cu vârste de 19, 20 și 21 de ani, au fost găsiți în munții din Transcarpatia de către grănicerii din cadrul Detașamentului Mucacevo. Bărbații au fost reținuți la 3 kilometri de granița cu România.

Acest lucru a fost raportat pe pagina de Facebook a Direcției Regionale de Vest a Serviciului Frontierei de Stat  din Ucraina.

Potrivit agenției, grănicerii au detectat trei bărbați care se îndreptau spre frontiera ucraineano-română prin munți cu ajutorul unui quadrocopter.

„Conform planului infractorilor, ar fi trebuit să le ia 24 de ore pentru a depăși calea aleasă, însă, în aproape două zile au parcurs o distanță de 20 km, iar la 3 km de frontiera de stat au intrat în vizorul grănicerilor”, se arată în comunicat.

Bărbații nu aveau nici echipament pentru a depăși înălțimile și nici provizii de hrană și apă. Flămânzi, uzi și înghețați, au fost duși la unitatea de grăniceri, au fost  hrăniți, li s-a dat ceai cald și li s-a oferit posibilitatea de a-și usca hainele și încălțămintea.

Polițiștii de frontieră au întocmit rapoarte privind infracțiuni administrative în temeiul articolului 204-1 din Codul de infracțiuni administrative împotriva locuitorilor din regiunea Jitomir.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments