joi, mai 2, 2024
spot_img
AcasăDiverseÎn Transcarpatia ar putea fi stabilite programe de întreruperi de energie electrică...

În Transcarpatia ar putea fi stabilite programe de întreruperi de energie electrică pentru întreprinderi și industrie

Ukrenergo a avertizat cu privire la posibile restricții de alimentare cu energie electrică pe 18 aprilie pentru întreprinderi și întreprinderi industriale.

Potrivit site-ului web al Ukrenergo, pe 18 aprilie, între orele 8:00 și 22:00, ar putea fi necesară aplicarea unor restricții controlate de alimentare cu energie electrică pentru consumatorii industriali (programe de limitare a energiei electrice).

Întreruperile de curent vor fi aplicate în mod egal întreprinderilor comerciale și industriale din toate regiunile Ucrainei. Domeniul de aplicare a restricțiilor este nesemnificativ. Restricțiile nu se vor aplica instalațiilor de infrastructură critică și companiilor din domeniul apărării.

„Necesitatea de a restricționa furnizarea de energie este o consecință a atacurilor masive cu rachete și drone ale Rusiei asupra centralelor electrice ucrainene. Din cauza valului de frig, consumul de energie electrică în Ucraina a crescut. Sistemul energetic se confruntă cu o penurie de energie. Cerem tuturor consumatorilor să folosească energia electrică cu moderație. Iar industriei – să utilizeze cât mai mult posibil importurile de energie electrică”, a subliniat Ukrenergo.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments