sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img
AcasăAdministrațieInformații importante de la furnizorul de energie electrică Zakarpattyaenergozbut SRL

Informații importante de la furnizorul de energie electrică Zakarpattyaenergozbut SRL

„Stimați consumatori! Vă informăm că, la 29 decembrie 2023, Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a aprobat Rezoluția nr. 1405, care, în special, a modificat Rezoluția nr. 206 a Cabinetului de Miniștri al Ucrainei din 5 martie 2022 „Unele aspecte ale plății pentru  serviciile  comunale în timpul legii marțiale”.

 Potrivit documentului, este permisă deconectarea de la rețeaua de alimentare cu energie electrică în cazul neplății serviciilor de utilități consumate de către debitorii-consumatori  care locuiesc în regiunile în care nu au loc ostilități și care nu se află sub ocupație temporară. Acest lucru este valabil și pentru furnizarea de energie electrică.

 Astfel, în regiunea Transcarpatia, furnizorul de energie electrică este autorizat să inițieze întreruperea furnizării de energie electrică către consumator în cazul întârzierilor de plată pentru energia electrică consumată, în conformitate cu cerințele Regulamentului privind piața cu amănuntul de energie electrică.

 Având în vedere acest lucru, dorim să vă rugăm să plătiți integral energia consumată pentru a evita deconectarea de la alimentarea cu energie electrică.

 Vă reamintim că la nivel de stat au fost elaborate și sunt în vigoare programe de susținere de stat pentru consumatori, inclusiv subvenții pentru consumatorii casnici. Dacă este necesar, Zakarpattyaenergozbut SRL(Tolk) va ajuta la restructurarea datoriei existente.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments