Instituțiile din Transcarpatia au primit un nou lot de ajutoare din partea ținutului ceh Vysocina

Șeful guvernului regiținutului onal Vysocina, Zdeněk Kadlțc, șeful biroului hetmanului regiunii, Kateržina Svobodova, și alți membri ai delegației au livrat aj

0
276

Șeful guvernului regiținutului onal Vysocina, Zdeněk Kadlțc, șeful biroului hetmanului regiunii, Kateržina Svobodova, și alți membri ai delegației au livrat ajutoarele umanitare, în primul rând, celor două internate psihoneurologicedin Mucacevo ale Consiliului Regional Transcarpatic. Ei au livrat mobilier și obiecte de uz casnic pentru nevoile instituțiilor.

Apoi, la Ujgorod, un lot de nișe mobile moderne pentru transportul pacienților, echipamente de protecție personală, aparate de respirat Ffp3 etc. au fost livrate Spitalului Clinic Regional Novak  și Stației Regionale de Ajutor Medical de Urgență  a Consiliului Regional.

La finalul reuniunii, Roman Sarai, președintele Consiliului regional, a mulțumit partenerilor pentru sprijinul acordat și a subliniat necesitatea de a face schimb de experiență cu colegii de la asistența medicală de urgență de peste hotare.