miercuri, mai 8, 2024
spot_img
AcasăDiverseMinisterul Apărării a comunicat despre cererea de posturi militare vacante pe site-urile...

Ministerul Apărării a comunicat despre cererea de posturi militare vacante pe site-urile de recrutare

Fiecare post vacant primește în medie 9 răspunsuri.

La sfârșitul anului 2023, 389 de unități ale Forțelor de Securitate și Apărare ale Ucrainei au postat 1847 de posturi vacante pe site-urile specializate de angajare. Potrivit Ministerului Apărării, la 4 ianuarie 2024, acestea au primit peste 17.500 de răspunsuri.

Ministerul a reamintit că a semnat acorduri cu patru companii: Lobby X, Work.ua, Robota.ua și OLX Ucraina, care au pus la dispoziție platformele lor în mod gratuit.

Potrivit ministrului adjunct al Apărării, Natalia Kalmykova, proiectul a primit o reacție  pozitivă din partea societății și capătă amploare.

„Oamenii răspund în mod activ la posturile vacante. Avem acum un total de peste 17.500 de reacții. Aceasta reprezintă o medie de 9 răspunsuri pentru fiecare post vacant. Numărul de răspunsuri crește pe toate platformele în fiecare săptămână.  Prevăd că în următoarele luni vom avea o tendință pozitivă concretă – vorbim de mii de persoane implicate”, a declarat Kalmykova.

Ministerul a adăugat că a organizat, de asemenea, cursuri de formare pentru serviciile de personal ale unităților militare. Agenția de recrutare a Ministerului Apărării se pregătește în prezent de lansare. O astfel de recrutare se bazează pe semnarea unui contract până la sfârșitul unei perioade speciale. În acest caz, recrutul merge la o anumită unitate și la o anumită poziție, valorificând experiența sa civilă. Contractul are, de asemenea, o serie de beneficii de asigurări sociale.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments