joi, mai 2, 2024
spot_img
AcasăBuna vecinatate RO-UAReprezentanții Consulatului de la Solotvino au comemorat soldații ucraineni decedați în urma...

Reprezentanții Consulatului de la Solotvino au comemorat soldații ucraineni decedați în urma invaziei ruse

Doi ani de la debutul agresiunii Federației Ruse împotriva Ucrainei, doi ani de suferință pentru poporul ucrainean, doi ani în care poporul ucrainean luptă cu demnitate împotriva agresorului.

Astăzi, pe podul istoric de peste Tisa și in Punctul de trecere a Frontierei Sighetu Marmatiei-Solotvino reprezentanții Consulatului României la Solotvino, au ținut un moment de reculegere în memoria cetățenilor ucraineni decedați în urma invaziei la scară largă a Federației Ruse și am transmis un mesaj de solidaritate cu poporul ucrainean, reiterând în același timp nevoia de unitate și continuitate în acțiunile pe care le derulăm în sprijinul Ucrainei.

De asemenea, reprezentanții Consulatului României la Solotvino au participat pe Colina Gloriei din Ujgorod, la comemorarea eroilor ucraineni din regiunea Transcarpatia, care și-au dat viața în luptele cu agresorul rus.

“Alături de conducerea Administrației de Stat și a Consiliului Regiunii Transcarpatia, de reprezentanți ai structurilor și instituțiilor regionale, de locuitori ai orașului Ujgorod, am depus flori la Monumentul de pe Colina Gloriei și la mormintele celor căzuți la datorie”, a precizat Grațian Florin Pârvu.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments