duminică, aprilie 28, 2024
spot_img
AcasăAdministrațieȘeful Serviciului maghiar de ajutor ecumenic pentru Ucraina, în vizită în Transcarpatia

Șeful Serviciului maghiar de ajutor ecumenic pentru Ucraina, în vizită în Transcarpatia

A fost o onoare să întâmpinăm un adevărat prieten al Transcarpatiei, șeful Serviciului maghiar de ajutor ecumenic pentru Ucraina, Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Laszlo Leghel., scrie pe pagina sa de facebook seful AMR Tranmscarpatia, Viktor Mykyta.

Activitatea organizației donatoare, condusă de domnul Leghel nu mai are nevoie de nicio prezentare. Pot spune cu încredere că, de la începutul războiului pe scară largă, Serviciul Ecumenic Maghiar de Ajutorare din Ucraina a fost una dintre cele mai eficiente organizații caritabile.

Proiecte de infrastructură pentru sprijinirea persoanelor strămutate, a mamelor și copiilor afectați de război, consolidarea centrelor medicale și multe altele. Toate acestea au fost deja puse în aplicare nu numai în Transcarpatia, ci și în alte regiuni ale țării.

Nu există nicio solicitare la care partenerii noștri maghiari să nu fi răspuns. Toate acestea ne-au ajutat să rezistăm la povara critică asupra comunităților din regiune în primele luni ale războiului, și această muncă ne sprijină și acum.

În timpul întâlnirii, au discutat mai multe proiecte care ar putea fi implementate în Transcarpatia pentru copiii din regiunile de pe linia frontului.

El i-a mulțumit lui Laszlo Leghel pentru inițiativa și activitatea sa altruistă, precum și guvernului Ungariei pentru atenția acordată nevoilor ucrainenilor în această perioadă dificilă pentru noi toți.

Șeful AMR i-a  înmânat o diplomă de gratitudine specială din partea echipei Camerei Regiunilor Congresului Autorităților Locale și Regionale.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments