sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img
AcasăDiverseSuspecții în cazul furtului mașinilor de lux au fost reținuți în Transcarpatia

Suspecții în cazul furtului mașinilor de lux au fost reținuți în Transcarpatia

În orașul Perecin din Transcarpatia, poliția a reținut trei bărbați suspectați de furtul unor mașini scumpe.

Acest lucru a fost raportat pe site-ul web al Poliției Naționale din regiunea Transcarpatia.

Potrivit reprezentanților forțelor de ordine, bărbații au fost reținuți într-o curte din Perecin în momentul în care conduceau un Range Rover de vânzare. Mașina era căutată ca fiind furată dintr-o parcare din Ujgorod.

„Organizatorul schemei este un transcarpatian în vârstă de 42 de ani, care a implicat alți doi complici: unul dintre ei se ocupa de fabricarea și etalarea cheilor de mașini; celălalt era responsabil de starea tehnică a mașinilor și le pregătea pentru vânzarea ulterioară. Organizatorul căuta personal clienți dispuși să cumpere o mașină de lux la un preț redus în afara regiunii”, se arată în comunicat.

Bărbații au fost plasați într-un centru de detenție temporară. Anchetatorii i-au notificat ca fiind suspectați de comiterea unei infracțiuni în conformitate cu partea 3 a articolului 289 din Codul penal al Ucrainei.

Tribunalul districtual din orașul Ujgorod le-a impus suspecților o măsură de constrângere preliminară sub formă de arest preventiv, cu posibilitatea de a plăti o cauțiune în valoare totală de peste 2 milioane UAH. Persoanele reținute riscă până la 12 ani de închisoare cu confiscarea bunurilor.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments