vineri, aprilie 26, 2024
spot_img
AcasăCulturăEducațieElevii etnici români, felicitați și premiați de Consulatul de la Solotvino pentru...

Elevii etnici români, felicitați și premiați de Consulatul de la Solotvino pentru rezultatele obținute la olimpiadă

În perioada 10-12 aprilie, Ujgorodul a fost gazda Olimpiadei naționale de limba și literatura maternă la care au participat elevi etnici români din Regiunea Transcarpatia, Cernăuți și Odesa și elevi din cadrul comunităților maghiare și slovace din Ucraina.

Consulatul României la Slatina a oferit olimpicilor din cele trei regiuni cu comunități românești din Ucraina cadouri de preț, tablete.Astfel, s-a demonstrat aprecierea pentru promovarea limbii române nu numai  pentru circumscripția consulată (Transcarpatia), ci pentru  toți românii din Ucraina.

În urma finalizării examenelor din cadrul Olimpiadei de limba și literatura română, desfășurată la Ujgorod, Regiunea Transcarpatia, în perioada 10-12 aprilie a.c dorim să felicităm elevii etnici români din Regiunea Transcarpatia pentru rezultatele obținute. Adresăm felicitări și profesorilor coordonatori. De asemenea, adresăm felicitări elevilor etnici români din Regiunile Cernăuți și Odesa pentru prestația foarte bună și rezultatele obținute în cadrul Olimpiadei, care indică un nivel foarte bun de pregătire. Felicitări, dragi elevi și profesori coordonatori!” au transmis reprezentanții Consulatului României la Solotvino.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments